Frukost

Sitter har och knaprar frukost bestaende av Tim Tam Choc Orange och Portello. Nyttigt varre.

Har varit en riktigt slo dag hittills. Men jag har faktiskt tvattat och tagit en lang och skon dusch. Det behovdes, bada delarna. Sen har jag pratat med Kristin ocksa. Fast det blev inte sa lange, for sen skulle hon till gymmet och pumpa armar med grabbarna. Hon lar ju va starkare an bada tva tillsammans, ha! Forshoppningsvis hinner vi prata en stund till nar hon kommit hem darifran. Och hon och Aaron kommer antagligen till Sverige i augusti! Wiii :) Da ska dom flytta till Boras. Hahaha, Boras. Ja.

Ar helt ensam i huset. Det ar valdigt skont. Lugnt och skont. Dom ar sa hogljudda dom har australiensarna, speciellt tjejerna. Skriker och gapar om minsta lilla. Och nar hans pappa kommer pa att han ska laga mat klockan 11 pa kvallen nar alla gatt och lagt sig, sa skulle man kanske kunna tro att man skulle kunna forsoka vara lite tyst. Men nej. Buller, brak, klirr och krash av diverse porslin och kylskapsdorrar. Och dar ligger jag och kan inte sova. Suck.

Men for det mesta ar det riktigt mysigt att bo har. Kan sakna valdigt att inte ha ett eget rum dock. Vi sover liksom i hans mammas scrapbooking-rum, som ocksa innehaller familjens dator + TV och DVD. Sa nan vidare privacy har man ju inte direkt, nar hans mamma nar som helst kan komma och hamta nat hon behover, eller syster eller bror kommer for att anvanda datorn. Nagon dorr har vi dessutom inte heller. En stor oppning leder till tamburen alldeles innan for ytterdorren, vilket betyder att alla som kommer och gar se ratt in till var sang, och passerar en meter ifran den nar dom gar upp for trappan till overvaningen. Nagot som kan va aningens frustrerande nar man ar pojkvan och flickvan och kanske vill ligga och kramas och pussas lite da och da.

Nej, ska nog lasa nagra bloggar och sen ga upp och se om jag hittar nan film att titta pa. Man brukar liksom fa ta med sig ett gang ner och prova sig igenom vilka som funkar eftersom dom flesta ar billiga skitkopior fran Bali. Menmen, nan ska val funka forhoppningsvis. 

Nu ar sista Tim Tamen slut. Dags att move on till dom halvatna paskaggen.

Tjo!  


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma sen 15

Filmtips: Juno :)

Postat av: Elin

Hett tips: Öronproppar.
Jag delar lägenhet med två högröstade 20-åriga killar som inte har någon som helst uppfattning om dygnsrytm eller ljudvågors förmåga att tränga genom väggar. Öronproppar... It's the shit.

2008-04-09 @ 11:09:45
URL: http://elinmillen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback