Träningsvärk

I tisdags kväll sprang jag och Mikael 3,5 kilometer. Och då gick vi, på min begäran, en halv av dom. Igår och idag har jag knappt kunnat gå. Likt en 93-årig tant har jag vigt försökt svinga mig omkring i hyllor och upp och ner för trappstegar, med resultatet att jag snarare såg ut som Tarzan med stelkramp. Efter att ha läst det här skulle man ju kanske kunna tro att Helena är.. ehm.. hur ska jag uttrycka det... aningens... otränad? Det skulle man kanske kunna tro ja...

Just nu håller jag på att avnjuter kvällens supé, bestående av kakor, mjölk och fyra bitar blockchoklad. Helt enligt kostcirkeln. Lunchen avnjöts på Kompis med Johannes. Och frukosten fick jag gjord åt mig som en muta för att över huvud taget ta mig ur sängen. En helt okej matdag med andra ord:)

Att bero på kakor och mjölk förresten. I Australien ställer man ut just kakor och mjölk på julaftonskvällen. Så att tomten ska få något att kalasa på när han kommer tidigt på juldagsmorgonen och lämnar paketen. Här i Sverige frestar vi med något så outgrundligt vidrigt som risgrynsgröt. Försöker vi skrämma bort tomtejäveln, eller vad är det frågan om? Hade jag vart tomte kan ni ju gissa vart jag skulle hålla hus i alla fall.

Imorrn ska jag jobba på min lediga dag. Men det göööööör inget (som Björne säger), för jag trivs ju rätt bra med att jobba nu. Dessutom ska jag träffa Sofie innan, som ett dåligt substitut för vår biodejt som gick i kras. Dessutom ska vi styra upp some kind of happening i början av nästa vecka. Det ryktas om att det är två mycket viktiga personer som fyller år då.

Nej, nu ska jag äta upp min sista bit blockchoklad och hoppa in i duschen.


There's a shark in the water!!