Bling Bling!

Ooh, Helena är helt lyrisk efter den helt underbart, fantastiska helg hon har haft i Göteborg med syster yster Elin. För efter att tre personer i hennes klass lite försiktigt frågat om inte jag var hennes lillasyster tycker jag att vi slår fast vid det. Vi har ju dessutom ett expertutlåtande av ryska advokater. Det borde klubba saken.

Hursomhelst har det besökts Dansforum och imponerats såväl som inspirirerats av dans. Riktigt duktiga var dom! Man blir så sugen...

Dessutom har det dansats loss tillsammans med Elins söta gayfriends Johan och Leo på Park Lane, som påpassligt nog hade gaynight kvällen till ära. Denna innehöll bland annat en glittrig transa som tog betalt vid ingången (och som uppskattande utbrast "bling bling" när hon/han såg mina armband:) ), extremt vältränade killar i ännu mer extremt små guldkalsonger som dansade loss uppe på baren, Andreas Lundstedt som DJ i en av barerna, en minglande Carola och såklart otroligt mycket gay people. And I loooved it! Helena var i sitt esse och skakade mer rumpa än hon gjort på länge. Ooh!!

För övrigt har det trippats omkring massa på stan utan att egentligen köpa något, och ätits säkert fem gratisprovskoppar med chips. Efteråt var vi på en regnig men o så vacker julmarknad på Liseberg. Där vanns det en chokladask på chokladhjulet. Och så spanades, eller  kanske snarare tittades förundrat på den otroligt vackre pojken som sålde varm choklad.  

Jag vann choklad
Bildbevis.Helena lyckades också med bedriften att, när hon "glömt" stämpla sitt kort, prata sig ur en jobbig situation med biljettkontrollanten på spårvagnen (och även slippa böter) genom att utbrista på bredaste dalmål:
- Förlåt, jag visste inte hur man gjorde! Jag kommer i från Mockfjärd.. Det ligger i Dalarna!
Det ni!:)

Idag har det, något bittert, jobbats på min lediga dag. Jaja.

Nu kom världens snällaste, underbaraste sötaste pappa in med te och smörgås till mig. Så det skall nu avnjutas tillsammans med Eragon.

Imorrn ska jag banne mig vara ledig! Läsa Eragon och dricka litervis med te, slå in saker till paketkalendern, fixa lite saker med Work & Travel och shoppas julklappar och fika med Paola. Dessutom hade jag ju velat träna lite, kanske dansa en smula, se på nån film och städa lite, men vi får väl se vad som hinns med.

På fredag får man öppna första luckan! Weee :)

Julmust och pepparkakor.

Helena

PS. Jag måste nog till Göteborg en gång till innan jag åker. För att shaka ass lite till;)


Extremt tråkigt inlägg som totalt saknar mening

Jag borde verkligen sova nu. Men jag har nog hällt i min snäppet för mycket te för att det ska gå sådär jättebra. Pappa kom in med te och smörgåsar till mig, Det går inte att motstå. Han är snäll min pappa.

Idag har jag inlett min julklappsshopping. Jag köpte två stycken. Det känns bra.

Helena borde verkligen ta och lära sig att inte använda punkt så ofta och inte stolpa upp meningarna så fruktansvärt. Men Helena är rätt slut i huvudet för tillfället.

Idag gick brandlarmet på Kupolen. Fast vi behövde åtminstonde bara stå ute och frysa i 20 minuter. Så spännande var det.

På torsdag ska jag till Göteborg. Kuuul!

Kanske skulle ta och försöka sova ändå. Har lite kvar i Damernas Detektivbyrå, efter att ha avslutat den går det säkert bättre. Måste ju bli klar med den nu när mina böcker jag beställt har kommit. Eragon; längtar!

Nä, man kan inte vara på topp jämt.

Ett Herrans Liv. Ahhh, dom är så bra! :)

Och jag blir så trött. Orkar inte bry mig. Fattar ingenting. Men det spelar ingen roll.

Sofie, kom hem nu, jag saknar dig!

Clementin.

/H

Here kitty kitty...

Katter i sängen

Okej, min säng är invaderad. Av katter. Var ska jag ta vägen nånstans..?

Fotnot: Anledningen till den plötsliga tillströmning av katter i Helenas rum tros bero på den extrema kyla som infinner sig i resten av huset, pågrund av de övriga i familjens vägran att dra upp värmen. Då katter normalt dras till varma och mysiga ställen, och Helenas rum för tillfället är det enda sådana inom en rimlig radie (tack vare hennes ihärdiga brukande av ett elektriskt värmeelement), skulle detta enligt experterna kunna vara en trovärdig förklaring.

HipHopish...

Jag och Stine street


Eller nåt. Så här utomordentligt vackra var i alla fall jag och Kristine, innan vi skulle upp och dansa för dom stackars små niorna. Det gick bra. Och var kul:) Och än roligare hade vi efteråt! Jag är född på samma dag som Ronan Keating bara så att ni vet...

Nu ska jag sova!

Natti.

Work it!

Sitter och lyssnar på massa Hip Hop och försöker få upp stämningen inför kvällen. Det går rätt bra faktiskt:) Gah, det ska blir så kul att dansa! Okej, nog för att det är en minimal streetuppvisning för niorna i Leksand, men jag ska ge allt ändå. Bara för att det är så himla kul! På det fem minuter långa programmet står Try Again med Aaliyah och London Bridge med Fergie. Det är sjukt att jag glömmer bort ibland hur mycket jag älskar att dansa. Men ikväll ska jag njuta under dom fem minuterna.. Och shaka mer ass än Stine:P

Helgen var underbart mysig. Hade besök av mina kusiner + farbror och faster från Sundsvall. På lördagen åts det på Dala-Floda Värdshus och sen... flippade jag och Matilda ur :P Kutade omkring i Mockfjärd, snackade om allt mellan himmel och jord, tog en drink på Heanöjet  (My god, did I just admit that?!?), hoppade omkring i snöhögar och undersökte massa konstiga ställen, som man aldrig skulle få för sig att undersöka annars. Hade så sjukt kul! Haha... Tycker så mycket om dig kusinen min. <3 (Och nästa gång måste vi få med oss Olle, eller hur?;) )

Är mitt inne i mitt sjudagars jobbmaraton nu. Helgen... Lyckades jag ta mig igenom. Trots sjukt mycket folk. Fick ju klä ut mig i fredags i alla fall, och gestaltade mycket elegant och trovärdigt en viktoriansk vampyr. Utan tänderna då. För det var det sämsta skit jag nånsin sett. Köp dom inte!
I söndags (dagen efter the big walkabout at night in Mockfjärd) var Helena... Sliten. Men det gick bra, fick hålla mig i kassan när det snurrade som värst, och tack vare en mosad chokladtomte överlevde jag det med.

Idag har jag köpt fem DVD-filmer till det eliminenta priset av 270:-, nämligen:

  • Skattkammarplaneten
  • Björnbröder
  • Kogänget
  • Batman Begins
  • The Chronological Donald (fem timmars gamla godingar med Walt Disney.. Yes!)

Det är så bra att man ser när alla priser går ner innan kunderna gör det :)

Idag kom det äntligen. Det stora bruna kuvertet från Work & Travel. Weeee! Allt ska lusläsas till grunden, och en visumansökan ska knåpas ihop. Men nu är det klart i alla fall. Den 4 februari 2007 bär det av!

Nu är det rätt fullt upp framöver. Ska nog inte få nåt problem med att fylla mina lediga dagar om man säger så.

10 - 12 november bär det av till Stockholm med Elin. Vi ska bo på fiiiint hotell, och se på Skönheten och Odjuret, shoppa mer eller mindre onödiga saker och bara ha allmänt, otroligt kul.

18 november
 ska jag och andra Elin på The Wiz. They wont know what hit them :P

23 - 26 november
finns det en hel del alternativ faktiskt. Antingen blir det Kupolen-personalfest på Bolanche den 25:e. Eller så blir det Sundsvall över helgen. Eller, om jag kan pussla ihop det med alla involverade (Elin, Matilda och ev. Patrik... Fast det vet han inte om än:P) så blir det Göteborg. Men vi får se.

Nej, nu ska jag bläddra igenom mina Australienpapper en snabbis innan det är dags att göra mig i ordning. Har lovat Stine att jag ska va kitad till max, haha!

Justja, Fly Wheels betalas av skattepengar! Bara så att ni vet.

Oh shit!


/H