Semester i Sverige

Ikväll åker jag till Sverige. Det har gått så fort, jag har nog inte riktigt fattat det än. Jag har liksom vant mig med att sitta här med mina tredubblafiltar och tröjor, och ha vantar på mig när jag skriver på datorn. Ja, jag har det faktiskt i skrivande stund också. Men nu får jag alltså åka hem och njuta av den svenska sommaren, och framför allt, träffa alla som jag saknar så mycket där hemma!

Senaste veckan har jag försökt spendera så mycket tid med Jennifer som jag bara kunnat. När jag kommer tillbaka lämnar hon ju landet för gott efter bara två veckor. Det kommer bli så tomt utan henne, hon är min allra bästa vän. Allt som vi varit med om, gått igenom, alla galna saker som vi gjort. Nej, det kommer bli tufft. Men man får se det som att det bara är tillfälligt, om ett år går jag ut skolan och kanske kommer vi sen befinna oss på samma ställe igen, nån annanstans i världen!

Vädret har varit så dåligt, så jag hann inte med att göra några fallskärmshopp innan Sverige. Men nu har jag nånting som jag verkligen ser fram emot när jag kommer tillbaka till Melbourne. Och som Heath sa, himlen finns här när du kommer tillbaka. Förhoppningsvis klarblå och redo för hopp!

Igår lämnade jag över mitt cateringjobb till min chef, som ska sköta det i en månad innan Evie kommer tillbaka. Var och sa hejdå till min Fed Square-kontakt och Marina på restaurangen. Alla är så gulliga och sa massa snälla saker. Kommer sakna jobbet faktiskt, men det får bli nya äventyr när jag kommer tillbaka.

Sen måste jag skriva också hur himla glad jag är för att jag har världens bästa housemates. Dom är så gulliga! När jag åkte direkt hem till Jennifer när jag slutade sent på jobbet förra veckan fick jag dagen efter sms från båda två, oberoende av varann, där dom kollade så att jag var okej och hade kommit hem ordentligt dagen innan. Ikväll får jag skjuts av Lachlan till flygplatsen. Och det bästa av allt - igår när vi satt på Miss Libertines och hade lite hejdå-drinkar så fråga Andrew om jag vill bo kvar i sex månader till, eftersom killen vars rum jag bor i inte kommer hem än på ett tag. Klart jag vill! Är så himla glad över det, trivs så himla bra här, och med grabbarna. Andrew sa att han ville fråga mig innan jag åkte, så jag inte ska behöva oroa mig över nytt boende medan jag är hemma. Dom är grymma.

Nej, nu ska jag snabbt äta frukost och packa väskan. Sen ska jag in och träffa min största kärlek Jennifer, och få några sista timmar av hennes underbara sällskap.

Vi ses i Sverige!

Färdig!

Äntligen klar för terminen! Efter en tuff (men förvisso självförvållad) sista vecka där jag nog snittade en tre timmars sömn per natt lämnade jag äntligen in min sista uppsats i fredags. Tentan i torsdags kändes också helt okej, så jag är nöjd. Och det ska bli helt sjukt skönt med lov! Den här terminen har varit tuff såtillvida att jag haft svårt att fokusera på skolan, och valt att lägga krut på att bygga upp mig själv och bli stark igen. Men jag klarade det och jag är stolt!

Vädret har varit helt perfekt den här helgen och jag hade fått hoppa om det inte varit så att startbanan i Lilydale är helt översvämmad från regn tidigare i veckan, så dom har inte kunnat flyga därifrån. Så frustrerande! Inte desto mindre frustrerande är det ju att dom tillfälligt flyttat verksamheten till Essendon och landar i Royal Park, där jag brukar ta mina promenader och springturer. Lyckades tajma in att gå/springa förbi precis när dom landade både i lördags och söndags. Så jobbigt, jag vill ju också! Men det är bara att ha tålamod, det är ju såhär att vara fallskärmsstudent.

Igår var vi ute och drack några öl och firade min housemate Andrew som fyller år idag. Ska ta och pallra mig in till stan nu och se om jag kan hitta nån present innan jag börjar jobba. Ska jobba ikväll och imorrn kväll. Är inte jättepepp, men det blir bra att få lite extra pengar. Idag är det dessutom public holiday här, så jag får $30 i timmen. Det kan jag stå ut med.

Förövrigt håller jag på att detoxa från nässpray och går således omkring och är konstant megatäppt. Tror jag får lov att använda lite ändå när jag ska jobba, kan bli aningens svårt att prata i telefon annars. Känns inte som att man har den bästa övertalningsförmågan när man låter som killen i reklamen: "Ni kvinnor pratar om att föda barn...". Ni vet?

Skitsamma, nu ska jag bege mig mot stan. Det är fint väder i alla fall. Blå himmel. Helt perfekt väder för skydiving... Åh!