Tisdag

Har känt mig så där omotiverad idag igen. Usch, blir så less. Det som kan vara lite jobbigt med det är landet ibland är att det kan vara svårt att få tillbaka den positiva energi som man ger ut. Speciellt eftersom det kan vara svårt att hitta folk att umgås med och ha lite djupare diskussioner med. Men men, det här är ju nånting som jag är väl medveten om, och som kommer och går i vågor ibland. Det brukar bara behövas en liten kick av positiv energi nånstans ifrån så är jag tillbaka till mitt gamla jag igen.

Var på dans ikväll, superkul. Tyvärr var det så mycket trafik när vi skulle dit att vi kom nästan en halvtimme försent. Men ägaren till dansstudion var där när vi kom dit och han sa att vi kunde få gå in och köra sista halvtimmen gratis. Det var en old school-kombination så det var hyfsat lätt att snappa upp även fast vi missat början. Grymt roligt var det i alla fall och otroligt bra träning med alla hopp, sparkar och bounces:)

Imorrn har jag inget uni, men jobbar ett tidigt skift på hostellet. Sen ska jag in till företaget som gör iPhone-appar till barn och spela in fler berättarröster. De ska släppa sina gamla appar på fler språk nu, så efter att Olle gjort en fenomenalt arbete med översättningen så ska jag då in och spela in rösterna imorrn. Det är lite knepigt och energikrävande att få till alla ord perfekt - att få dem att låta pigga och glada och samtidigt tydligt uttalade. Men det är verkligen otroligt roligt, jag är väldigt glad att jag fått chansen till att göra det här. Den senaste appen är klar och har skickats in till Apple på review, så förhoppningsvis ska det inte dröja allt för länge förrän den finns på AppStore:)

Slutligen ännu ett par solnedgångsbilder från när vi var på väg hem från dansen. Melbourne är en sån fantastiskt vacker stad...


Kommentarer
Postat av: Peter L

Roligt att du börjat skriva här igen, och att se vardagsbilder!Det där med (bristen på) motivation har vi talat om många gånger. Det svåra är ju att komma igång. Kommer man väl över den tröskeln kan jobbet man ska göra visa sig riktigt kul sen.Det ligger mycket i uttrycket "ska man äta en elefant får man ta små tuggor". För mig brukar det funka att jag bestämmer mig att göra lite grann, och sen få en belöning. T ex leta fram 5 litteraturreferenser, eller vad det nu kan vara. Paus. Läsa den första. Paus. Läsa den andra och tredje. Längre paus. Läsa fyra och fem innan jag får ledigt resten av dagen.Det känns alltmer som ett fungerande sätt för mig nu när jag blivit allt äldre och slöare, om jag ska göra något jag inte så gärna vill. Då bestämmer jag att göra en första liten del, eller en begränsad tid, kanske en halvtimme. Sen något roligare en stund. Så fortsätta med lite mer av det "tråkiga". Ibland blir det tråkiga roligt, och då fortsätter man och gör rentav klart av bara farten.Konsten är att FÖRST göra en liten bit av det tråkiga, och SEDAN belöna sig. Inte tvärtom!!Tänk också på att du är inne på sista varvet och närmar dig upploppet på ditt uni. Du har bara en sjättedel kvar, jämfört med allt du gjort tidigare.Stor kram och lycka till, hjärtat! Vi längtar efter dig!Pappa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback