Lyckliga lördagen

Dra-upp-rullgardinen-och-se-det-otroligt-vackra-snölandskapet-euforin blir ju bara ännu starkare när det dessutom är sol och klarblå himmel ute. Det var det igår. Och idag. Helena är lycklig.

Även fast hela familjen Lindholm, inklusive katter, eventuellt med undantag för pappa, sov till halv tolv efter gårdagens eskapader knallades det ut på promenad längs älvstranden i den tidiga eftermiddagen. Precis som pappa sa var det ju nästan två år sen vi var ute och gick i snön sist, bara några dagar innan jag skulle åka till Australien. Och det är ju så otroligt vackert!



Mer fina bilder kan ni se på pappas blogg.

Sen blev det snabbt hem för att göra sig i ordning och åka och handla lite förnödenheter med Rikard. Som 4½ kg godis till exempel. Dock tyckte vi inte att fame-arna skulle vara alltför onyttiga och förstöra sin oerhörda styrka, spänst och smidighet. Därför skickade vi även med en hink med det nyttigaste av det nyttiga. Havregrynsgröt.





Johannes verkade ju gilla det i alla fall. Och förhoppingsvis blev åtminstonde en av de två behållrarna tomma under kvällens premiärfest.

Och musikalen ja... Den var grym! Blev riktigt imponerad faktiskt. Alla i ensemblen hade var verkligen jätteduktiga, vilket gjorde att helheten lyftes nåt enormt. Otroligt hög standard! Extas, lyckorus, adrenalin och den här spralliga känslan i kroppen av att bara vilja upp på scenen och dansa.

Efter musikalen åkte vi hem till Rikard och bestämde oss efter en stunds kafferep för att vi var för sega för att göra något ambitiöst. Så efter att ha hämtat upp Kim åkte vi till Björbo och lämnade Johan och Maja på fest, för att sedan köpa med oss pizza och avnjuta den hemma med lite öl. Vilket inte var helt fel det heller.

Idag ska jag återigen försöka plugga. Det går väl sådär. Är ju inte sådär jättemotiverad om jag ska va helt ärlig... Får kanske gå till Konsum och se om dom fortfarande har extrapris på godis och införskaffa lite study motivation. En promenad övervägs också. För det är verkligen helt otroligt vackert ute.

Imorrn blir det roadtrip för hela slanten. Woohoo!

Pepparkaka.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack söta Helena (och Rikard, Stin och Karro) för gröten och det lite mer onyttiga som var det som gick hårdast åt framåt småtimmarna! Ni var en superbra publik!!! Kram Anna

Postat av: Paola

Tack vännen för att du kom och tittade! Hörde att du sk flyttahem, underbart då måste vi ses!!! Puss love

2008-11-04 @ 11:12:39
Postat av: Tobias

okej va kul :) du får gärna berätta mer om Australien, intressant och pluggade du ngt där ? =) eller jobbade du bara?

2008-11-04 @ 23:37:43
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback